HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Luxaflex® Duette® shades

Luxaflex® Duette® shades bestaan uit een dubbele laag gevouwen stof die zich als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. De gordijnen geven een zachte en luxe uitstraling aan uw kamer. Decokay heeft een uiteindenlopende variëteit aan stoffen beschikbaar die een transparante, zonwerende, isolerende en verduisterende werking hebben. Met deze gordijnen heeft u de hoeveelheid lichtinval en privacy volledig in eigen hand. Tevens werkt het gordijn geluiddempend wanneer u een parket- of een laminaatvloer heeft. Kom naar één van onze vestigingen voor vakkundig en gratis advies.

EXTRA INFO OVER: LUXAFLEX® DUETTE® SHADES

HET BEDIENEN

Duette Shades van Luxaflex zijn op verschillende manieren te bedienen. Standaard is de Duette Shade vrijhangend en heeft deze koorden en een ‘rem’. Tegen meerprijs zijn er andere bedieningsmogelijkheden.

Zo is er het SmartCord® systeem dat gebruik maakt van een intrekbaar koordmechanisme. Het is eenvoudig te bedienen en omdat het een constante lengte houdt, heb je geen last van lange slingerende koorden. Je hoeft enkel een simpel trekje te geven, en de zonwering zakt automatisch naar de gewenste eindpositie. Kleine kinderen kunnen niet bij het koord, waardoor het ook nog eens kindveilig is.

Dan is er nog het LiteRise® systeem dat koordloos is en te bedienen via de onderlat. Zo kun je de shades op elke gewenste hoogte positioneren.

Op afstand bedienbaar kan ook. Dat kan via een Pebble; de afstandsbediening van het PowerView®-systeem. Maar ook door het programmeren van de PowerView® app op je tablet of smartphone. Met dit systeem kun je zowel een enkel raam als een heel huis bedienen, zelfs als je niet thuis bent.

DE VOORDELEN

Duette gordijnen werken isolerend, zorgen voor reductie van warmteopname in de zomer, verbeteren de akoestiek in huis, zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes en transparanties, kunnen in standaard of afwijkende raamvormen geplaatst worden en kunnen direct op het raam gemonteerd worden zonder boren in kozijnen.

 • Isolerend: de honingraatstructuur zorgt voor een stilstaande luchtlaag die isolerend werkt.
 • Reductie warmte-opname: In de zomer weert duette raamdecoratie de warmte van de zon, door de goede reflectie van zonnestraling. Ook beschermt het tegen verkleuring van meubels door zonlicht.
 • Akoestiek: duette gordijnen hebben een zeer hoog geluiddempend vermogen.
 • Plooibreedtes: verkrijgbaar in 25 mm, 32 mm en 64 mm
 • Transparanties: verkrijgbaar in transparant, lichtdoorlatend of verduisterend.
 • Raamvormen: duette gordijnen zijn op maat te maken, en daardoor ook geschikt voor afwijkende raamvormen zoals draairaam, kiepraam, serreraam, dakraam, schuin raam, driehoekig raam of rond raam.
 • Montage zonder boren: de profielen van duette gordijnen kunnen rechtstreeks op het venster gekleefd worden waardoor boren en schroeven niet meer nodig zijn.

HET MONTEREN

Duette Shades kunnen gemonteerd worden in de dag: de shades worden in het kozijn of tussen twee muurdelen opgehangen. Of op de dag: de shades worden op het kozijn, de muur of aan het plafond geïnstalleerd.

Voor de duette gordijnen hoef je niet per se in de kozijnen te boren. Er zijn namelijk montagesystemen waarbij de profielen van deze raamdecoratie op het venster gekleefd worden. Hierdoor zijn de Duette Shades snel en eenvoudig te monteren en volledig te integreren in het kozijn, zonder schroeven. Deze speciale (tegen meerprijs) Trufit-uitvoering is zonder boren en wordt met kleefband vastgezet.
Deze vorm van montage is ook mogelijk bij draai-en kiepramen. Voor kunststof en aluminium ramen is er een montagesysteem met magneetstrip op het raam. De afneembaarheid van het frame hierbij is handig wanneer de ramen gelapt moeten worden.

over
Luxaflex®

impressie
Luxaflex®
Duette® shades collectie

advies
Wat zijn
duette® gordijnen?

blog
Neem ik
Plissé of Duette®?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

GORDIJNEN BLOGS

 • 8 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  NAAR DE BLOG +
 • 5 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Een tipje van de sluier: JAB
  Op zoek naar zachte, lichte gordijnen die een luxe en serene sfeer geven? Wil je toveren met zonlicht? Denk dan eens aan voiles in een prachtig subtiele kleur.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 May 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Gordijnen, de kers op de taart
  Gordijnen kiezen… hoor ik je al zuchten? Het is inderdaad geen makkelijke opgave. Welke stof en materialen passen bij je type woning en woonstijl? Eigenlijk moet je gewoon verliefd worden op gordijnen, je kijkt er immers elke dag naar.
  NAAR DE BLOG +

GORDIJNEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende GORDIJNEN leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP