CBW erkend, Decokay de woonwinkel voor u

U heeft de juiste beslissing genomen

U heeft namelijk gekozen voor Decokay, een CBW-erkende winkel. En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

De CBW-erkende winkel biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want we hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat de winkel failliet, dan is er een aanbetalingsgarantie*. Ook bieden we een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een ONAFHANKELIJKE GESCHILLENCOMMISSIE, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. In de Algemene voorwaarden staat precies hoe de erkenningsregeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keukenen parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo.

Let daarom als u iets voor uw interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur.

<b>De voorwaarden</b> van het CBW-erkend keurmerk

De voorwaarden van het CBW-erkend keurmerk

CBW-erkende woonwinkels, hebben voorwaarden die u <b>extra goed beschermen</b> bij uw aankoop

CBW-erkende woonwinkels, hebben voorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankoop

Bij de CBW-erkende woonwinkel heeft u een <b>aanbetalingsgarantie</b>

Bij de CBW-erkende woonwinkel heeft u een aanbetalingsgarantie