Farrow & Ball | verf | Decokay

Bij Decokay verkrijgbaar de weergaloze verfkleuren, van Farrow & Ball, die worden vervaardigd met hoogwaardige, rijke pigmenten volgens originele formules.

Farrow & Ball; de ambachtelijke verffabrikant, al 70 jaar!

Farrow & Ball vervaardigt ongeëvenaarde verfproducten. Sinds John Farrow samen met verfpionier Richard Ball vele jaren geleden het bedrijf oprichtte, leeft hun passie voor het produceren van verf met behulp van uitsluitend de beste ingrediënten volgens eeuwenoude productiemethoden voort tot op de dag van vandaag.

De weergaloze verfkleuren, van Farrow & Ball, worden vervaardigd met hoogwaardige, rijke pigmenten volgens originele formules.

Farrow & Ball produceert alle producten zelf in de fabriek in Dorset, Engeland, de thuishaven van Farrow & Ball sinds het prille begin. Elk product dat de fabriek van Farrow & Ball verlaat wordt uitermate nauwkeurig bekeken om verzekerd te zijn dat Farrow & Ball's Elephant’s Breath geen Dead Salmon is.”

Farrow & Ball; zorgvuldig samengestelde <b>kleurenpalet</b>

Farrow & Ball; zorgvuldig samengestelde kleurenpalet

Eigenzinnige <b>verfnamen</b> van Farrow & Ball

Eigenzinnige verfnamen van Farrow & Ball

Een van de meest eigenzinnige onderscheidende kenmerken van Farrow & Ball zijn de verfnamen. Altijd verschillend en verankerd in het verleden. Over het algemeen zijn deze namen geïnspireerd door de natuur en de omgeving Dorset (Engeland), gevonden in historische huizen of vernoemd naar vrienden van Farrow & Ball.

Farrow & Ball;
Banken & bloempotten

Banken & bloempotten

Als u een fluweelzacht gevoel van verfijning wilt creëren in uw tuin, verf de plantenbakken en bankjes dan in een van de steen kleuren van Farrow & Ball. Probeer Oxford Stone voor een warme stijl, Fawn voor een groenere uitstraling of String naar een gele toon van ingetogen elegantie.

Farrow & Ball; prachtige  <b>buitenverf</b>

Farrow & Ball; prachtige buitenverf

Farrow & Ball; schitterende nieuwe <b>kleuren</b>

Farrow & Ball; schitterende nieuwe kleuren

De ambachtelijke verffabrikant Farrow & Ball bestaat dit jaar zeventig jaar en viert dit met de lancering van negen verleidelijke nieuwe kleuren. Van zachte neutralen en bescheiden pasteltinten tot opvallende heldere kleuren en diepe, donkere nuances. Deze nieuwe aanwinsten sluiten naadloos aan op de bestaande kleurgroepen en voegen enkele nieuwe accenten toe aan het iconische kleurenpalet.

Farrow & Ball; <b>Yeabridge green</b> Nr. 287

Farrow & Ball; Yeabridge green Nr. 287

Farrow & Ball; <b>Salon Drab</b> Nr. 290

Farrow & Ball; Salon Drab Nr. 290

Farrow & Ball; <b>Vardo</b> Nr. 288

Farrow & Ball; Vardo Nr. 288

Farrow & Ball; <b>Inchyra Blue</b> Nr. 289

Farrow & Ball; Inchyra Blue Nr. 289

Farrow & Ball; <b>Worsted</b> Nr. 284

Farrow & Ball; Worsted Nr. 284

Farrow & Ball; <b>Peignoir</b> Nr. 286

Farrow & Ball; Peignoir Nr. 286

Farrow & Ball; <b>Cromarty</b> Nr. 285

Farrow & Ball; Cromarty Nr. 285

Farrow & Ball; <b>Drop Cloth</b> Nr. 283

Farrow & Ball; Drop Cloth Nr. 283

Farrow & Ball; <b>Shadow White</b> Nr. 282

Farrow & Ball; Shadow White Nr. 282